Dit weekeinde gaat de voetbalcompetitie later dan normaal weer van start en na alle oefenwedstrijden en bekerwedstrijden zijn we benieuwd hoe de teams het dit jaar weer gaan doen.
Ons vlaggenschip is gestart onder de nieuwe hoofdtrainer Mario Kuiper en zijn assistent Ron Nolting en hebben een goede voorbereiding achter de rug. Komende zondag gaat Nieuwe Niedorp 1 thuis proberen om de Rijp drie punten afhandig te maken. De Rijp degradeerde uit de derde klasse vorig seizoen en zullen zo snel mogelijk weer terug willen keren. Deze ploeg staat onder leiding van oud prof van Telstar Peter van der Zwaan. Nieuwe Niedorp 1 zal komend seizoen flink aan de bak moeten maar het vertrouwen is er en hopelijk draaien we een goed seizoen in de vierde klasse B.  Met nieuwe tegenstanders waar we niet vaak tegen gespeeld hebben, zoals Alcmaria Victrix  , Koedijk, De Rijp en Victoria O. Ook de derby’s tegen VZV, Con Zelo en Hugo Boys zijn mooie affiches!!

Ook op en rond het veld zijn er veranderingen zoals de nieuwe robotmaaiers en nieuwe spelvormen bij de jongste jeugd die op een kwart veld gaan spelen. Er zijn nieuwe reclameborden geplaats en ook de ballenkarren voor de jeugd onder de tribune is een vernieuwing en absoluut een verbetering.

De plaatjesactie van de Jumbo waar alle jeugdspelers op de foto zijn gegaan zal ook een succes gaan worden en de jeugd kan niet wachten op het verschijnen van het boek en de plaatjes.

Alle vrijwilligers, bestuursleden, en betrokken bij de voetbal hebben hun best gedaan om iedereen weer veel spel plezier te laten beleven en we hopen dat iedereen weer lekker kan gaan voetballen dit seizoen op ons mooie sportpark

Kortom het competitie seizoen 2017-2018 brand los dit weekend en het zal ook leuk zijn als er foto’s of video’s opgestuurd worden om op Facebook te zetten.

Alle teams heel veel succes !!!

Image1 Image2
Image3