Roel DijkstraBeste Niedorpers

Vier jaar als trainer/coach van het tweede van Nieuwe Niedorp.

Is toch niet niks en saai is het zeker niet geweest.

Drie hoofdbesturen in deze vier jaar en alleen Rene Lindhoud bleef in deze besturen overeind.

Het eerste jaar met Ron Smid aan het hoofd bracht na zeer veel wedstrijden in de nacompetitie toch een kampioenschap op. Uiteraard gingen we op de platte wagen door Nieuwe Niedorp, Winkel en ’t Veld.

Het tweede jaar wederom op de wagen. We draaiden een goed seizoen met het tweede en werden winterkampioen. Hierna dachten wij: “We worden geen kampioen.” Maar een beslissingswedstrijd tegen Geel Zwart 3 werd gewonnen en dus gingen we een klasse omhoog. Reinier Wagner was in dit jaar voor Ron Smid gekomen.

Het derde jaar ging ik ook de A-junioren trainen. Dit vond ik een leuke groep.

Van deze groep A-junioren spelen nu Merijn Burger en Dennis Tromp in het eerste.

Het is zo dat we met de junioren 70 trainingen per seizoen afgewerkt hebben en met de selectie 110 keer getraind en gespeeld hebben, dat is dus wel pittig. We pakten met het eerste de periode maar daarna kreeg het eerste en tweede het zwaar vanwege blessures en misschien wel kwaliteit.

Het vierde jaar trainde ik de A junioren en de selectie met Reinier.

De trainingsopkomst was aardig en vooral in de winter met regen en sneeuw kan je de fanatiekste eruit halen. De A junioren werden kampioen en hebben een leuke ploeg en een toffe coach Patrick Blokker. Het eerste met Reinier aan het hoofd begon goed, maar ook vanwege blessures en het zelfvertrouwen wat afnam moet nu via de nacompetitie zich zien te redden om in de vierde klasse te blijven. Het tweede heeft ondanks de zeer vele wisselingen toch een behoorlijk seizoen gehad.

We sloten de laatste wedstrijden met winst op SRC 2 en een 3-3 tegen DWOW 2 goed af.

Daarna kreeg ik nog een mooie bos bloemen vlees bon en ingelijste foto’s van het eerste en tweede, klasse mannen.

Ik heb met veel plezier bij Nieuwe Niedorp getraind en kon goed overweg met Ron Smid en Reinier Wagner.

Alle supporters, bestuur, scheidrechters, spelers en vrijwilligers bedankt voor de vier mooie jaren en succes met de mooie vereniging.

Roel Dijkstra