Dinsdagavond 9 mei 2017 zijn Rianne Praat en Pim Mooij geslaagd voor het diploma KNVB verenigingsscheidsrechter.

Rianne fluit sinds het behalen van de batch “Pupillenscheidsrechter” al een paar jaar met veel plezier bij de D-pupillen op zaterdag. Pim Mooij fluit sinds het begin van dit seizoen regelmatig wedstrijden bij de E en F-pupillen.

Rianne Praat   Pim

Omdat Rianne en Pim zich graag verder wilden ontwikkelen als scheidsrechter zijn ze begin januari gestart met de cursus

KNVB verenigingsscheidsrechter. De cursus werd gegeven bij vv Schagen waar een groep van 18 scheidsrechters van diverse verenigingen in Noord-Holland aan deelnam.

De cursus werd gehouden door de KNVB cursus leider Rob van de Langenberg en bestaat uit 4 theorie avonden, 6 praktijk wedstrijden en daarnaast nog de nodige thuisstudie op de spelregels.

De praktijkwedstrijden werden door Rianne en Pim gefloten op ons park bij de JO15 en JO17, maar ook bij vv Winkel en Con Zelo. Tevens hebben 2 scheidsrechters van vv Winkel en Con Zelo praktijkwedstrijden gefloten bij wedstrijden op ons park. Tijdens deze wedstrijden was Peter Beijens als praktijkbegeleider aanwezig en verzorgde terugkoppeling en advies en rapporteerde over de vorderingen aan Rob van de Langenberg.

Rianne en Pim zijn met vanaf nu officiële KNVB verenigingsscheidsrechters en bevoegd om op alle niveaus junioren en senioren wedstrijden te fluiten.

We feliciteren Rianne en Pim met het behalen van hun certificaat en wensen ze vele mooie en sportieve wedstrijden toe.

KNVB Badge