Mario Kuiper wordt de nieuwe hoofdtrainer bij voetbalvereniging Nieuwe Niedorp. Hij volgt in het nieuwe seizoen Reinier Wagner op, die drie seizoenen het eerste elftal onder zijn hoede had.

Mario is geen onbekende van onze club. In de seizoenen 2004/2005 en 2005/2006 was hij trainer van de A-junioren van Niedorp. In het seizoen 2006/2007 werd Mario hoofdtrainer van zaterdagclub Asonia in Andijk (nu bekend als Sporting Andijk). Bij deze club werkte hij vier seizoenen en in 2008 promoveerde hij naar de derde klasse.

Hij vervolgde zijn carrière in 2010 bij VVW en werd daar assistent trainer en trainer van de A-Junioren. Bovendien werd hij technisch jeugd coördinator en schreef een jeugdplan voor de club om de jeugd aansluiting te laten krijgen bij het eerste elftal. Dat speelde op dat moment in de tweede klasse KNVB.

Na zijn periode bij VVW trainde Mario Kuiper De Valken als hoofdtrainer. Bij de vierdeklasser uit Venhuizen bleef Mario naar volle tevredenheid drie jaar werkzaam. Op dit moment is de trainer actief voor vijfdeklasser Wiron, inmiddels in het tweede seizoen.

Wij zijn blij om met Mario Kuiper een trainer aan te trekken, die de selectie van Reinier Wagner met succes kan overnemen. Zijn ervaring, enthousiasme en aandacht voor de aanstormende jeugd van onze vereniging geven ons veel vertrouwen voor de komende periode.

 

Het bestuur van vv Nieuwe Niedorp wenst Mario een succesvolle en plezierige samenwerking toe bij onze club.

2016 12 trainer Mario Kuiper

      Mario Kuiper