2016 10 29scheidsrechtercursus 2016

Afgelopen zaterdag hebben 18 van onze jeugdspelers het diploma Pupillenscheidsrechter gehaald.

We feliciteren Charlotte Koning, Steijn Tersteeg, Maaike Koning, Jim Rens, Teun Spaansen, Jacco Deken, Mees Burger, Marcel Habets, Sydney Zut, Julia Meijne, Jesse Bleeker, Sam Borst, Lieke Borsje, Nina Schilder, Tygo Hamelink, Merel Kamps, Linde Kugelman en Sandokan Kürkçü.

Gezamenlijk met de KNVB werd een cursus voor de pupillen scheidsrechter georganiseerd.

Op dinsdagavond 25 oktober was het theoriegedeelte op onze velden en in de kantine. Zaterdag 28 oktober werden bij 4 competitiewedstrijden van onze JO11 (F1, F2, E2 en E3) het praktijk examen gedaan.

Na de wedstrijden werd door Rob van den Langenberg namens de KNVB de diploma's en bijbehorende scheidsrechtersbatch uitgereikt aan alle deelnemers.

Wij zijn heel blij dat we er weer een groep junioren bij hebben voor het fluiten van de pupillen en wensen de jongens en meisjes veel succes bij het fluiten.

De Scheidsrechterscommissie

Petra Borst