2016 10 29NNJO 13 1 3

D1 Nieuwe Niedorp met ANWB Spelersbus naar uitwedstrijd.

Het jeugdelftal van Nieuwe Niedorp JO13-1 (D-1) moest zaterdagmiddag naar Warmenhuizen om tegen het sterke JO13-2 team van Vios de punten proberen te bemachtigen.

Met de felgele ANWB spelersbus die door toe doen van Martha Sikma, die zich voor deze spelersbus had opgegeven, werd het jeugdelftal van de begeleiders Peter Beijens en Peter Roskam naar Sportpark De Doorbraak vervoerd.

Zoals meestal het geval is gingen nu ook ouders en fans van dit team gezamenlijk met de ANWB spelersbus mee om hun favoriet jeugdteam aan te moedigen.

Om half 1 werd er verzameld in de Zaagmolenstaat om vandaar met het hele circus, een volle bus, te vertrekken.

Ondanks de aanmoedigingen van hun meegereisde fans waren ze niet opgewassen tegen de toch al sterker geachte tegenstander uit Warmenhuizen.

Vios won deze wedstrijd dan wel verdiend met 4-1, de sfeer in het JO13-1 bleef zoals altijd prima en beleefde met z’n allen een geweldige middag.

Na de verloren match werd er gedoucht en omgekleed en stond de bus weer klaar om terug te keren naar accommodatie in Nieuwe Niedorp.

Daar werd deze toch wel aparte en geweldig middag feestelijk afgesloten voor de kantine op het volop zonnige terras van de Niedorper voetbalvereniging.

Door een aantal ouders van spelertje uit het elftal van JO13-1 waren zelf genoeg heerlijke taarten gebakken die met koffie, thee of fris werden verorberd.

Voor de spelertjes was het een belevenis om net als bij profclubs met een grote bus naar de uitwedstrijden te gaan.

Geslaagd met een ervaring rijker ging een ieder weer voldaan naar huis met dank aan de initiatiefneemster mevrouw Sikma.

Theo Moras.

(De razende reporter!)                  

                2016 10 29NNJO 13 1 2      2016 10 29NNJO 13 1 5  

                                    2016 10 29NNJO 13 1 1