KNVB badge fluit kaartenDe Voetbalvereniging heeft gezamenlijk met de KNVB een cursus voor de pupillen scheidsrechter ingepland. Wij zijn heel blij dat er veel enthousiaste C-junioren zijn die zich hebben aangemeld om deel te nemen aan de cursus. De cursusdagen zijn inmiddels vastgelegd en de bijeenkomsten worden gegeven door Rob Langenberg een KNVB opgeleide scheidsrechter. Dit alles vindt plaats op het eigen voetbalterrein. De jongens en meiden worden 25 oktober voor de eerste bijeenkomst om 17.15 verwacht in de Kantine.

De enthousiaste deelnemers zijn: Charlotte Koning, Steijn Tersteeg, Maaike Koning, Jim Rens, Teun Spaansen, Jacco Deken, Mees Burger, Marcel Habets, Sydney Zut, Julia Meijne, Jesse Bleeker, Sam Borst, Lieke Borsje, Nina Schilder, Tigo Hamelink, Merel Kamps, Linde Kugelman en Sandokan Kürkçü.

Het programma is als volgt:

Dinsdag 25 oktober

17:30 – 18:30 uur Veldverkenning

18:30 – 20:00 uur theoriegedeelte (spelregels) en afsluiting

Zaterdag 29 oktober

09:00 – 10:00 uur wedstrijd F-teams fluiten

10:00 – 11:00 uur wedstrijd E-teams fluiten

11:00 – 12:00 uur evaluatie en diploma uitreiking

Wij wensen de deelnemers een leerzame en sportieve cursus toe!