Wedstrijdsecretaris Senioren

ReneLindhoud

Ik ben René Lindhoud , wedstrijdsecretaris voor de senioren . Dit doe ik nu vier jaar.

Zelf heb ik nooit gevoetbald , maar ik heb jaren langs de kant gestaan om mijn zoon Michel aan te moedigen. Die is inmiddels gestopt, ik sta nu langs de kant om Thom aan te moedigen.

In het dagelijks leven ben ik werkzaam bij Syngenta in Enkhuizen, in de veredeling van bloemen. Daarvoor was ik bloembollenkweker.

Vanaf mijn 16e speel ik volleybal, tegenwoordig bij Reflection in Hoogwoud. Als supporter van AZ heb ik een seizoenskaart waardoor ik tijdens thuiswedstrijden in het stadion in Alkmaar te vinden ben.

Als wedstrijdsecretaris vind ik het belangrijk dat iedereen met plezier kan voetballen en alles rond de wedstrijden goed geregeld is.