De Voorzitter

Sander klein

Ik ben Sander Sanders en ben de voorzitter van vv Nieuwe Niedorp.

Een voorzitter die zelf niet gevoetbald heeft (nou ja een blauwe maandag toen ik 6/7 jaar was en een paar jaar terug bij onze vereniging met het 45-plus toernooi meegedaan) en, tot hij zelf drie voetballende jongens kreeg, niet erg in voetbal geïnteresseerd was. Als dat maar goed gaat.

Tien jaar terug zijn we hier komen wonen en al snel ging de eerste van onze drie zoons op voetbal. Ik ging altijd kijken, dan komt vanzelf de vraag of je wat ‘meer’ wilt doen. Het resultaat: Tot de D-tjes diverse teams begeleid, vanaf de D’s als lijnrechter aan de slag gegaan., vaak als assistent begeleider mee met Richard Koopman en vorig jaar mocht ik Mark vd Kreeke helpen bij de B1.

Eigenlijk komt het erop neer dat als ik er toch ben, ik graag wat doe.

Mijn eigen sportinspanningen bestaan uit recreatief hardlopen en zwemmen, waarbij de Paaspolderloop en de Niedorper Triathlon (trio’s) jaarlijks het hoogtepunt vormen. Daarnaast mag ik graag fotograferen, waarvan het resultaat regelmatig op de website van de vereniging terug te vinden is.

Mijn inkomen vergaar ik als ik pensioenspecialist bij een bedrijf waar ik ook mede vennoot ben.

Als voorzitter van onze vereniging is het mijn wens om samen met mijn medestuursleden, commissieleden en alle andere vrijwilligers (jullie dus) een sportieve omgeving te behouden waar onze jeugd en senioren met veel plezier kunnen voetballen.