Vicevoorzitter

JeroendeWolf

Ik ben Jeroen de Wolf en ik ben de vicevoorzitter van vv Nieuwe Niedorp.

Ik was zes jaar oud, toen ik eindelijk op voetbal mocht. Mijn vader nam mij mee naar de voetbalvereniging in Nieuwe Niedorp. Daar is mijn grote liefde voor vv Nieuwe Niedorp begonnen.

Toen ik 14 was, werd er een open-dag bij Volendam georganiseerd. Ik wilde daar wel eens kijken. Op die dag werd ik uitgekozen en mocht ik naar de voetbalschool van Volendam. Waarna ik daar zes jaar met heel veel plezier heb gevoetbald. Elke kleine jongen heeft een droom om “profvoetballer te worden”. Die droom had ik ook, maar zoals velen, haalde ik het door verschillende oorzaken net niet.

Ik ben gestopt bij Volendam en bij VZV in ’t Veld gaan voetballen, na twee jaar meldde ZAP Breezand zich. Zap speelde 1e klas, en ik heb hier vier jaar met veel plezier gevoetbald.

Na precies 10 jaar vond ik het tijd om weer terug te keren naar mijn oude liefde “Nieuwe Niedorp” Ik had erg veel zin om met mijn vrienden te voetballen. Ik heb daar nog een aantal hele mooie jaren gevoetbald, met als hoogtepunt het kampioenschap in 2004.

Inmiddels ben ik getrouwd met Petra Sprangers-de Wolf en heb ik een dochter, Lisa van 9 jaar en een zoon, Cas van 6 jaar.

Ik ben al jaren zeer betrokken bij de jeugd, omdat ik met nog een aantal vrijwilligers onderdeel van de Technische Commissie ben. (voetbalbeleid, trainers coördineren, teams samenstellen etc.)

Nu deed de kans zich voor om in het bestuur te komen van onze mooie club. Deze kans heb ik samen met nog vele mensen met beide handen aangegrepen.

Bij v.v. Nieuwe Niedorp valt mij voornamelijk op dat het een levendige club is. Er zijn veel mensen die graag de handjes uit de mouwen willen steken om er iets moois van te maken. Mijn moto is ook: vele handen maken licht werk, en met z’n allen kunnen we nog heel veel jaren genieten van onze club.