De Secretaris

Erwin

Ik ben Erwin Hamelink en ben de secretaris van vv Nieuwe Niedorp

Ik heb tot mijn 18e gevoetbald bij Winkel, daarna even een tijdje niets met voetbal gedaan. Toen mijn zoon 6 jaar werd en bij vv Nieuwe Niedorp ging voetballen ben ik als begeleider begonnen, ik heb dit jaren met veel plezier gedaan.

In de seizoenen 2009 tot 2012 ben ik secretaris van de jeugdcommissie geweest, in 2012 heb ik het secretariaat van het hoofdbestuur op me genomen, helaas is dit in 2014 gestrand. Ook help ik al een aantal jaren mee met de organisatie van het Hemelvaart toernooi, met name het voortraject. Daarnaast beheer ik samen met Ronald Groes de website, waarbij ik het technische gedeelte op mij neem en doe ik het onderhoud van de PC’s op de voetbal vereniging.

Mijn werk en hoby is in de ICT, wat ik al jaren met veel plezier doe. Samen met de andere bestuursleden wil ik mij weer inzetten voor de vereniging waarbij voetbal plezier voorop staat.

Groetjes Erwin Hamelink

Volgende week is de voorzitter aan de buurt.