Materiaal en onderhoud

MarcVeenstra

Ik Marc Veenstra ben in 1995 in Nieuwe Niedorp komen wonen, daarvoor woonde ik in Sint Pancras. Ik ben geboren in 1967 in Alkmaar hier heb ik mijn jeugd door gebracht tot mijn 20ste. Waarbij ik gevoetbald heb bij Flaming√≥s en de laatste 2 jaar bij Jong Holland mijn taak was om de nul te houden. Nadat ik in Sint Pancras ben gaan wonen heb ik bij Vrone gevoetbald, en daar werd ik wijzer en de keuze viel op het gezin leven. In 1995 kwamen wij wonen in de Veert en ging mijn oudste zoon al snel op voetbal bij Niedorp, ik heb van af het eerste uur daar de pupillen getraind en begeleid. Samen met mijn maatje Kees van Berg hebben we heel wat wedstrijdjes gedeeld. Later ben ik de A,tjes gegaan begeleiden en heb ik Reinier geassisteerd bij het Eerste zowel met trainen als de wedstrijden. Ongeveer 6 jaar terug heb ik met de voetbal een stapje terug gedaan, maar ben wel trouw gebleven als bestuurslid van de Niedorpper jeugd stichting vooruit. Daarnaast voetbalde mijn oudste zoon Matthijs in het eerste en daar ging ik vaak kijken om dat ik van het spelletje hou, nu voetbalt hij bij DTS in Oudkarspel waar ik erg trots op ben omdat hij altijd zich voor 150% inzet. Ik hoop natuurlijk wel dat hij terug komt om samen met zijn jongste broertje in het eerste te mogen spelen, Maurice speelt nu nog in de A1 maar zit tegen het eerste aan de duwen. Voor de rest komt er voor mij nu een uitdaging bij, omdat ik vind dat Nieuwe Niedorp verder moet. Met deze nieuwe groep kunnen wij verlopig voort en ik zal mijn taak met veel plezier uitvoeren en er zorg voor dragen dat onze jeugd de toekomst krijgt.

Voor de rest heeft geel/zwart mijn hart gestolen en ben ik trots op wat wij hebben in Niedorp.