De jaren negentig staan niet bol van voetbalsuccessen. Tot en met het seizoen 1995-1996 speelt Nieuwe Niedorp in de derde klasse afdeling van de KNVB. Met spelers zoals André Kamp en Henk Vonk, die in die periode hun eerste wedstrijden spelen en oudgedienden als John Oudhuis, Frans Seignette , Richard Koopman en de gebroeders Van der Stoop lukt het Nieuwe Niedorp jammerlijk niet om de trend naar boven weer eens in te zetten. Nimmer wordt er om de prijzen gespeeld.

In 1991 wordt zelfs het absolute dieptepunt bereikt met de allerlaatste plaats. Pijnlijk is het dat buurman en rivaal Winkel in dat jaar het kampioenschap in de wacht sleept.
 

In tegenstelling tot de prestaties binnen de lijnen, wordt er daarbuiten wel degelijk aan de weg getimmerd. In juni 1991 wordt de eerste paal voor een spiksplinternieuwe en voor alle gemakken dienende kantinegebouw de grond in geslagen, met 2 kleedlokalen en een bestuurskamer. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door een zeer bijzondere financiering. Vanuit de vereniging gaan vrijwilligers de deuren langs om obligaties te verstrekken aan de bewoners van het dorp. Vast staat op dat moment dat die het geld weer terug krijgen, echter niet wanneer. Middels een jaarlijkse loting wordt er steeds een bedrag afgelost aan een beperkt aantal geldschieters. Het jaar daarop is dan weer een volgend aantal aan de beurt.

De feestelijke opening vindt een jaar later plaats te midden van alle leden en mensen die de voetbalvereniging Nieuwe Niedorp een warm hart toedragen. De opening wordt verricht door de voorzitter tevens medebouwer Jan Goet. Wat er in een jaar tijd gebouwd is ,is ook mede mogelijk gemaakt door de vele vrijwilligers die geholpen hebben.

Het 75-jarig bestaan wordt gevierd in 1995. Ter gelegenheid van dit heugelijke feit wordt niet alleen de tap open gezet in de mooie kantine, maar ook een wedstrijd gespeeld tussen de kampioensteams van 1967-1968 en van 1974-1975. De uitslag is ons tot op heden niet bekend.

Vanaf het seizoen 1996-1997 wordt er na de herindeling door de KNVB gevoetbald in de 8e klasse. Tot aan het seizoen 2000-2001 wordt er in die klasse gespeeld, na weer een herindeling promoveert Nieuwe Niedorp automatisch naar de 6e klasse. Na een klassering in het zogenaamde linker rijtje.

In 1996 wordt een belangrijke beslissing genomen, vele die in de stichting geloven, willen dat er weer gepresteerd gaat worden ,en als eerste met de jeugd. Ze roepen een stichting in het leven met als doel de jeugd beter op te leiden. Vele mensen die de stichting een warm hart toeroepen, maken elk jaar een geldbedrag over, waar de stichting goede dingen mee doet zoals: Nieuwe doelen, kunststof oefenpoppen voor vrije trappen en vele andere dingen , waar de jeugd mee aan de slag kan. Nadat Berend Zuidema als eerst in 1994 is aangesteld, wordt in 1997 een tweede jeugdtrainer aangesteld namelijk Cees Hottentot. Het uiteindelijk doel is om met het eerste een zo hoog mogelijk niveau te halen, maar als eerst met de jeugd. De stichting krijgt de naam: Nierupper Jeugd Vooruit. Succes is er zeker behaald in de eerste jaren. Hopelijk wordt dit gevolgd door het eerste elftal.

In 1997-1998 wordt vroeg in het seizoen trainer Jan Scheltus vervangen door het duo Cees Helder en Willem Bakker. Twee mannen die zich als speler zeer verdienstelijk hebben gemaakt in de jaren ’70. Een andere belangrijke persoon uit het meeste recente verleden is Berend Zuidema. De van MFC afkomstige jeugdtrainer heeft een voor de club vernieuwende aanpak, waarbij de jeugd een belangrijke plaats inneemt. Hij heeft allereerst succes met de C1, met wie hij kampioen wordt in de eerste klasse seizoen 1994-1995 en waarbij grote verenigingen als Alkmaarsche Boys, SRC en Schagen het nakijken wordt gegeven. Ook de B1 en A1 presteren heel goed onder Berend zijn leiding.
In het jaar daarop wordt er in de Hoofdklasse door de C1 op hoog niveau gevoetbald door spelers zoals Arno Wiedijk, Pim Broersen en Mark Helder. Clubs, waar tegen gespeeld wordt, zijn o.a Hellas Sport C1,Vitesse’22 C1, Purmersteyn C1 en RKAV Volendam C2. De C1 eindigt onderin dit seizoen, maar doet het al met al niet slecht voor een kleine dorpsclub en doet veel ervaring op

In het seizoen 1998-1999 wordt Berend hoofdtrainer en met jonge talenten en enkele routiniers zoals André Kamp, Henk Groot, Henk Vonk en Eric Grootes moet de weg omhoog ingeslagen worden. Berend wil verzorgd voetbal spelen, zoals hij dat bij de jeugd ook heeft gedaan. Het eerste jaar verloopt redelijk met een vijfde plaats in de eindrangschikking .
Aan het einde van het seizoen wordt het B veld gerenoveerd. Een hoop leden kunnen de greppel die in het B veld lag zich nog wel herinneren, tevens wordt het trainingsveld groter omdat het F veldje een stuk naar achteren word verplaatst. Nadat het B- veld en het F- veldje zijn opgeknapt is het een jaar later het trainingsveld dat onder handen wordt genomen. De kleedkamers hebben ook een grondige renovatie gehad.

Ook het seizoen 1999-2000 wordt er niet slecht gepresteerd, maar zo als met alles heeft het tijd nodig om tot succes te komen.


Nieuwe Niedorp begint in het derde seizoen van Berend Zuidema in het seizoen 2000-2001 verrassend sterk aan de competitie en doet lang mee voor de bovenste plaatsen. De titel zit er echter niet in en gaat naar het fysiek ook sterkere Zwaagdijk. Nieuwe Niedorp haalt wel de nacompetitie en speelt daarin tegen DESS en Hugo Boys. De eerste wedstrijd thuis tegen DESS eindigt in een gelijkspel 1-1. De tweede wedstrijd in Heerhugowaard tegen Hugo Boys wordt ook gelijk gespeeld. Nu ook werd het 1-1. De nacompetitie was achteraf niet nodig geweest,want de KNVB had een reorganisatie in petto en de eerste zes ploegen promoveerde naar de nieuw te vormen zesde klasse. Nieuwe Niedorp werd vierde dit jaar en promoveerde dus automatisch.

In het seizoen 2001-2002 speelt Nieuwe Niedorp in de zesde klasse C en treft daarin niet echt regionale tegenstanders. Graftdijk, ASV’ 55 en Sporting S zijn o.a de tegenstanders in deze klasse. Het wordt een middelmatig seizoen met geen uitschieters en Niedorp eindigt dan ook in de middenmoot. Het grote nieuws aan het einde van dat seizoen is toch wel, dat de grote ster van weleer uit de niedorper jeugd, namelijk Jeroen de Wolf, terugkeert bij zijn oude jeugdliefde. Bij zijn huidige club ZAP uit Breezand, dat eerste klasse speelt, kan hij het reizen naar de club niet meer opbrengen en wil graag weer op de fiets naar de trainingen toe en met zijn oude maten spelen. Jeroen speelde tot de B1 junioren bij Nieuwe Niedorp en vertrok naar FC Volendam, waar hij het tot het tweede elftal schopte, totdat een blessure hem parten ging spelen en het eerste van FC Volendam ook onhaalbaar bleek . Hij besloot zijn profcarrière te beëindigen en ging bij VZV voetballen. Na twee seizoenen vertrekt hij naar ZAP om vervolgens de cirkel rond en af te maken bij Nieuwe Niedorp.

De terugkeer van Jeroen zorgde bovendien voor een hoop veranderingen bij de club, want ook Reinier Wagner van Koedijk kwam terug. Hij speelde net als Jeroen ook in de jeugd van Nieuwe Niedorp en kwam de afspraak na, die ze samen hadden gemaakt, om ooit terug te keren bij Nieuwe Niedorp. Ook Richard Scholte en Ben Tesselaar kwamen terug na een kort verblijf bij VZV. De nieuwe trainer werd Marcel Klaver, die na een tussenjaar wel oren had om de club te trainen. Hij was daarvoor werkzaam bij Hollandia T. Ook de accommodatie krijgt de aandacht. Zo komen er dug-outs en komt er een groot scorebord op het hoofdveld en wordt er een verzorger bij het eerste geregeld. Allemaal professionele veranderingen die er voor moeten zorgen dat de club mee gaat doen voor de prijzen

Het nieuwe seizoen begint echter heel triest, als begin september de clubman in hart en nieren Jaap Rootjes en vader van Martin en Arnold Rootjes onverwachts komt te overlijden. Jaap was jarenlang speler bij de club en daarna ook jarenlang jeugd- en recreatietrainer bij de club tevens heeft hij ook diverse bestuursfuncties bekleed.

Nieuwe Niedorp begint het seizoen 2002-2003 met een uitwedstrijd tegen FC Castricum, het voormalige CSV, en wint met 1-2. Hierna volgen goede resultaten en blijft men in de subtop draaien. Ook is dit seizoen buurman Winkel weer een tegenstander na 12 jaar!!!! De wedstrijd thuis tegen Winkel wordt voor Nieuwe Niedorp meteen een belangrijke, want bij winst kan men de tweede periodetitel pakken. Voor z’n 400 toeschouwers wordt het een boeiend voetbal gevecht en Niedorp komt vlak voor rust op voorsprong door Jeroen de Wolf. Na rust zijn de zaken omgedraaid en komt Winkel zelfs op voorsprong 1-2. Nieuwe Niedorp komt echter terug tot 2-2, maar moet door dit resultaat wachten tot de uitwedstrijd tegen Kaagvogels om daar de periodetitel definitief veilig te stellen. Men moest minimaal een punt behalen, wat ook gebeurde, waardoor men in de nacompetitie speelt.

Bergen is dit seizoen veruit de sterkste ploeg en Nieuwe Niedorp heeft het lang geprobeerd om te volgen, maar moest toezien dat Bergen de betere ploeg was. Op 30 maart kan Bergen in, en tegen, Nieuwe Niedorp al de titel binnenhalen en dat wil Nieuwe Niedorp natuurlijk voorkomen. Bergen komt al snel op 2-0 door goed spel, maar wordt daarna gemakzuchtig. In de tweede helft komt Nieuwe Niedorp terug tot 2-2, waarna Bergen vlak voor tijd de winnende treffer maakt en er een fantastisch apotheose ontstond natuurlijk met een feestend en vooral opgelucht Bergen. Nieuwe Niedorp moest zich nu gaan richten op de nacompetitie met als tegenstanders Sint Adelbert en FC Castricum.

Op 11 mei treedt men aan tegen Sint Adelbert in Egmond-Binnen voor de eerst nacompetitie wedstrijd. Het begin is ijzersterk, want na een minuut is het al 1-0 door Jeroen de Wolf. Nieuwe Niedorp controleerde de wedstrijd goed, maar Adelbert komt door een penalty toch op gelijke hoogte met Nieuwe Niedorp. Vlak voor rust zet Reiner Wagner Nieuwe Niedorp echter weer op voorsprong. Lang kan Nieuwe Niedorp hier niet van genieten, want vlak na rust krijgt Adelbert weer een penalty en het staat weer gelijk: 2-2. Hierna neemt Nieuwe Niedorp het heft stevig in handen en het is wachten op de 2-3. Gelukkig valt deze ook 10 minuten voor tijd, door een treffer van Reinier Wagner, en mag men zich gaan opmaken voor de wedstrijd om promotie thuis tegen FC Castricum.

25 mei 2003 wordt een gedenkwaardige dag voor Nieuwe Niedorp. Deze dag speelt men tegen FC Castricum. Nieuwe Niedorp heeft aan een gelijkspel genoeg voor promotie, omdat FC Castricum en Sint Adelbert de week ervoor gelijk hebben gespeeld. De wedstrijd, onder het toeziend oog van z’n 500 toeschouwers, begint heel voortvarend voor Niedorp. Al snel komt men op voorsprong en na 10 minuten is het zelfs al 2-0. Twee keer Reinier Wagner. Hierna verzuimt Niedorp het definitief af te maken naar drie of vier nul. Castricum komt, langzaam maar zeker, in de wedstrijd terug en vlak voor rust wordt er een ongelooflijk mooie goal gemaakt door FC Castricum. 1-2 bij rust dus. Na rust een furieus Castricum op zoek naar de gelijkmaker en die valt ook vrij snel, dus 2-2. Hierna wordt het een aparte en zenuwachtige wedstrijd. Kansen over en weer en Niedorp mist de grootste kans op 3-2 . Toch is 2-2 voldoende en gokt men daarop. Vlak voor tijd gebeurt het ongelofelijke. In een duel om de bal houdt Henk Vonk in het strafschopgebied heel lichtjes de tegenstander vast. De scheidsrechter aarzelt geen moment en geeft een penalty. Een wel hele zware straf met desastreuze gevolgen,want de strafschop wordt benut en Castricum staat vijf minuten voor tijd op de drempel van de vijfde klasse. Nieuwe Niedorp komt deze klap niet meer te boven. FC Castricum promoveert en heel Nieuwe Niedorp blijft verbouwereerd achter en ziet de kans op promotie in rook opgaan.

Aan het eind van dit merkwaardige seizoen wordt de oude houten tribune gesloopt uit 1928!! De houten tribune is aangetast door de tand des tijds en ook de asbest platen op het dak kunnen niet meer in de huidige tijd. Paul Breddels krijgt de opdracht om een nieuw bouwwerk te ontwerpen. Het resultaat mag er zijn en in de zomer wordt er hard gewerkt aan de nieuwbouw. Voor het nieuwe seizoen staat er een prachtig nieuwe tribunem waar alleen de kuipstoeltjes nog ontbreken. 


Het seizoen 2003-2004 wordt er één om niet te vergeten, want dit seizoen wordt Nieuwe Niedorp na 20 jaar!!! weer kampioen van zijn klasse.

Trainer Marcel Klaver kan niet verder als trainer, omdat hij zijn drukke werkzaamheden bij rijkswaterstaat niet kan combineren met het trainen. Het seizoen wordt aangevangen met de nieuwe trainer; namelijk Peter Bouma uit Alkmaar. Hij trainde hiervoor jeugdteams van o.a Vitesse’22, Egmondia, Koedijk en als laatste de A1 junioren van Kolping Boys, die op landelijk niveau speelde.
De eerste wedstrijd begint moeizaam. Thuis tegen Sint Boys wordt ternauwernood een gelijk spel behaald, maar daarna volgt een goede reeks van overwinningen, waaronder al in de tweede wedstrijd een 2-7 overwinning uit tegen Petten. Toch is het Hugo Boys en ook Sint Boys, dat halverwege het seizoen de touwtjes beide stevig in handen hebben. Eind december speelt Nieuwe Niedorp uit tegen Sint Boys en komt met 0-2 achter. Hierna richt Nieuwe Niedorp zich op en wint uiteindelijk met 2-4. Dit is de ommekeer,want als men hoort dat Hugo Boys op eigen veld heeft verloren van Winkel heeft Niedorp de aansluiting weer helemaal te pakken en is de titelstrijd weer helemaal open.

De tweede seizoenshelft gaat het tussen Nieuwe Niedorp en Hugo Boys en wie heeft de langste adem. Allebei winnen de clubs hun duels soms makkelijk en soms heel zakelijk. Hugo Boys levert toch wat punten in en als op 18 april de beide teams tegenover elkaar staan in Nieuwe Niedorp, is het verschil drie punten in het voordeel van Nieuwe Niedorp. Bij winst is men dus eigenlijk, met nog twee wedstrijden te spelen, zo goed als zeker van de titel.
De wedstrijd begint niet goed voor Niedorp, want Hugo Boys is sterker en komt op een verdiende voorsprong. Hierna krijgt Hugo Boys nog meer kansen, maar Niedorp blijft overeind en komt beter in de wedstrijd. Vijf minuten voor de rust komt Niedorp op 1-1 door een prachtige vrije trap van Edwin Negenman. De koek is nog niet op, want nog geen drie minuten later is het zelfs 2-1 voor Niedorp door een goal van Reinier Wagner. De rust ging men dus in met een “psychologisch “ voordeel, zoals ze dat zo mooi noemen.
Na rust wordt het een bijzonder spannende strijd tussen de twee teams. Hugo Boys komt na 7 minuten alweer op gelijke hoogte, waardoor alles weer open ligt. Dan breekt het moment aan van de 19 jarige Jurriën Dijk. Hugo Boys was optisch sterker, maar Nieuwe Niedorp counterde heel effectief. Vanuit een corner deponeerde Dijk de bal in het doel en Nieuwe Niedorp stond weer op voorsprong. Hierna verzuimde Hugo Boys de gelijkmaker te maken en kon Niedorp via een prachtige uitval de 4-2 maken en wederom scoorde youngster Jurriën Dijk. Dit was de nekslag voor Hugo Boys. De wedstrijd eindigt in 4-2 en Niedorp had aan een gelijkspel de week erop, tegen buurman Kaagvogels, genoeg om de titel binnen te halen.

Op 25 April is het dan zover. Nieuwe Niedorp zich na 20 jaar weer gaan opmaken voor een kampioensduel. Het hele dorp spreekt er die week vooraf over en iedereen is het erover eens dat het gaat lukken. Tegenstander is Kaagvogels en die heeft de punten nog hard nodig om degradatie te ontlopen. Dus voor beide is het duel heel belangrijk. De wedstrijd onder het toeziend oog van z’n 400 toeschouwers begint goed voor Nieuwe Niedorp en al vrij vlotjes krult Reiner Wagner uit een moeilijk hoek de 1-0 binnen. Toch is het spel rommelig en nerveus, maar dat is logisch in z’n belangrijk duel. Nieuwe Niedorp verzuimt afstand te nemen, door diverse kansen om zeep te helpen. Zoals zo vaak viel bijna de 1-1 aan de ander kant, maar Niedorp gaat rusten met een 1-0 voorspong en wil die in de tweede helft uitbreiden. Dit gebeurt ook en na veel kansen in de tweede helft is het André Kamp die de 2-0 binnenkopt en dan is het pleit zo goed als beslecht. Jurriën Dijk en Martin Rootjes maken er nog 3 en 4-0 van. Na 20 jaar kan Nieuwe Niedorp zich weer gaan opmaken voor een kampioensfeest. De succesvolle spelers van het seizoen 2003-2004 zijn: Mathijs Broersen, Reinier Wagner, Bas Broersen,André Kamp, Frank Broersen, Henk Vonk, Jeroen de Wolf, Jurrien Dijk, Edwin Negenman, Richard Scholte, Sietze Hooijberg, Pim Broersen, Peter Broersen, Matthijs Smit, Arjen Wiedijk, Martin Rootjes en Arno Wiedijk, elftalbegeleider Jaap Jan de Dood, keeperstrainer Kees Helder, verzorgster Jeanette Goedhart en trainer Peter Bouma.
Niet alleen het eerste wordt kampioen ook het tweede wordt eerste in zijn klasse. De spelers van dit team waren: Willem Jan van der Molen, Jasper Smit, Joost Deen, Ton Dekkers, Koen van Duivenvoorde, Tommy Hendriks, Frank de Jong, Mark Helder, Miel Tiebie, Koen Steur, Richard Scholte, Joris Betjes, Jurriën Dijk. De begeleiding dit seizoen was in handen van Cees de Jong en Martin de Vries

In het seizoen 2003-2004 wordt Reinier Wagner de opvolger van trainer Peter Bouma. Dit wordt de eerste klus als hoofdtrainer voor de ambitieuze Wagner. Hij traint daarnaast ook nog de B1 junioren van Hoofddorp, dat in de landelijke competities uitkomt.
Nieuwe Niedorp komt uit in de vijfde klasse A en treft onder meer DTS, Wieringerwaard, Zeevogels en buurman VZV. Clubs die jarenlang in hogere klassen uitkwamen en waar al heel lang niet meer tegen is gespeeld. Vooral DTS is een bijzondere. Deze club degradeerde een seizoen eerder, samen met Wieringerwaard, en had sinds 1929 nog nooit lager gespeeld dan de vierde klasse!! Uitgerekend op de eerste speeldag treffen de clubs elkaar in Oudkarspel en Niedorp wint heel knap met 0-1 door een doelpunt van Arno Wiedijk.
Het seizoen verloopt verder heel moeizaam en Niedorp speelt zich uiteindelijk veilig. Het kost echter veel pijn en moeite. Kampioen wordt dit jaar Zeevogels.
Buiten het veld gebeurt ook heel veel, want aan het eind van het seizoen wordt het A-veld gerenoveerd. Dit is nodig, want het veld is erg hobbelig en het water loopt slecht weg. Er komt een nieuwe drainage onder de mat. Rondom het veld komt een compleet nieuw hekwerk met tegelpad óók tegenover de tribunekant. Vroeger stond je gewoon op het gras en nu is daar ook een mooi tegelpad aangelegd. Als alles klaar is, ziet het er weer uit als om door een ringetje te halen. Het veld ziet er piekfijn uit en met nieuwe doelen met geelzwarte netten is het helemaal af. Op het trainingsveld wordt tevens een nieuwe ballenvanger geplaatst.

Het seizoen 2005-2005 vangt dus aan op een vernieuwd hoofdveld. Nieuw dit seizoen is een tweede trainer voor de selectie en dat is Roel Dijkstra. Oud speler van Kaagvogels die ook trainer was van gelijknamige club.
Ook is er een nieuw junioren meisjesstem bij gekomen. Dit team, van meiden van 12 tot 14 jaar, speelt in een competitie tegen jongens en dat is erg zwaar voor de meiden. Ze houden er echter plezier in en een seizoen later komen ze wel in een meisjescompetitie uit. Veel meiden spelen nu bij de twee senioren dames teams die de club anno 2010 rijk is. Kortom vrouwenvoetbal heeft ook bij Nieuwe Niedop veel toekomst!!!

De prestaties van het eerste elftal zijn dit seizoen niet van dien aard, dat er wat te vieren valt, zoals een periode titel of kampioenschap. Niedorp eindigt in de middenmoot dit jaar.
Het seizoen 2006-2007 speelt Nieuwe Niedorp zijn derde seizoen in de vijfde klasse en kan wederom geen potten breken. Toch worden er aan het einde van het seizoen nog heel veel punten gehaald en zat er nog een periodetitel in. Maar door nederlagen tegen Dirkshorn en BKC kan men het toetje van de competitie helaas vergeten. Nieuwe Niedorp eindigt uiteindelijk in de subtop en DWOW is de kampioen.
Aan het eind van het seizoen geeft Jeroen de Wolf aan te zullen stoppen als voetballer bij Nieuwe Niedorp. Ook Reinier Wagner vertrekt aan het einde van dit seizoen. Hij gaat terug naar zijn oude club Koedijk.

Het seizoen 2007-2008, onder leiding van de nieuwe trainer Paul Groot en oud speler van Grasshoppers, begint redelijk. Begin december begint Nieuwe Niedorp aan een wel heel sterke reeks, waarin maar liefst acht keer op rij wordt gewonnen. Dit levert Niedorp de periodetitel op. Het seizoen wordt keurig afgesloten met een derde plaats achter kampioen VZV en Texel ’94.
De nacompetitie, met als inzet promotie naar de vierde klasse, wordt aangevangen met een thuiswedstrijd tegen Hugo Boys. Nieuwe Niedorp komt op een 1-0 voorsprong door Tim Sepers, maar moet uiteindelijk het onderspit delven met 1-2. De tweede wedstrijd, uit tegen Texel, verliest men ook met 2-1, dus is de kans op promotie verkeken. Toch is dit een heel goed seizoen van dit jonge team. Texel promoveert uiteindelijk als winnaar naar de vierde klasse. Nieuwe namen in het eerste elftal zijn onder meer Stef Klaver, Timo Rood, Mark Hopman, Tjalling Zijlstra, Frank de Jong en Tim Sepers.

Nieuwe Niedorp kan geen gevolg geven aan het toch goede seizoen 2007-2008 en moet in de nieuwe competitie genoegen nemen met een bescheiden middenmoot plek zonder noemenswaardige feiten.

Nieuwe Niedorp 1 seiz.2008 2009

Het seizoen 2009-2010 wordt Nieuwe Niedorp in de zogenaamde Westfriese klasse ingedeeld. Met tegenstanders als Hauwert’65 en Zwaagdijk, maar ook SDOB en Kwadijk zijn nieuwe namen. Ook Winkel en Hugoboys zijn in deze klasse ingedeeld, dus gelukkig zijn er toch nog twee mooie derby’s voor het publiek. Nieuwe Niedorp draait een moeizaam seizoen en eindigt teleurstellend als achtste in de competitie. Toch waren er dit seizoen zeker kansen op meer. De nodige pech heeft Niedorp echter punten gekost en er werd vaak gelijk gespeeld waar meer in had gezeten. Kampioen werd Hugo Boys. Samen met Strandvogels en ALC promoveerden zij naar de vierde klasse door versterkte promoties vanwege de nieuw te vormen Topklasse in het amateurvoetbal.

Het seizoen 2010-2011 gaat in als jubileumjaar van de club. De club bestaat namelijk 90 jaar en dit zal uitgebreid het hele seizoen 2010-2011 gevierd worden. De aftrap van dit jubileumjaar was 14 augustus jongstleden met een wedstrijd tussen FC Niedorp en het huidige eerste. FC Niedorp bestond uit spelers van Hugo Boys, VZV en Winkel. Zij stonden onder leiding van trainer Gerrit de Gier en Kees Helder. Nieuwe Niedorp stond onder leiding van de nieuwe trainer Rob Koopmans, die het voorgaande seizoen de junioren van Nieuwe Niedorp trainde.

Nieuwe Niedorp speelt dit seizoen in de 5e klasse A en treft daarin heel veel regionale tegenstanders wat mooi is voor het publiek. Uniek is dat alle clubs uit de gemeente bij elkaar zitten. Dit is nog nooit gebeurd!! Te weten Kaagvogels, Winkel, VZV en Nieuwe Niedorp. Ook Hollandia T uit Tuitjenhorn treft men weer na 56 jaar!!. Kortom een mooi vooruitzicht en de spelers die het anno 2010 moeten gaan doen zijn : Niels van der Hoek, Stijn Steur, Koos Stam, Frank Wiedijk, Ties Akkerman, Timo Rood, Stef Klaver, Tjalling Zijlstra, Mark Hopman, Tim Sepers, Frank de Jong, Piet Stam, Wout Rood, Mathijs Veenstra en Rick Buscher.

NN12010 2011

 

Eindstanden seiz 1990/1991-2010/2011