AZ heeft onze voetbalvereniging uitgenodigd om de Eredivisie-wedstrijd AZ - Vitesse op zondag 26 augustus (16:45 uur) bij te wonen.

Kom samen met jouw trainer, ouder/begeleider, teamgenoten, familie of vrienden naar het AFAS stadion, en koop voor slechts € 10 jouw kaartje.

Zorg dat je erbij bent en help AZ mee aan een overwinning!

FB AZ VIT

We nodigen alle leden van VV Nieuwe Niedorp graag uit om het duel AZ - Vitesse op zondag 26 augustus (16:45 uur) te bezoeken tegen het actietarief van slechts €10 per kaart. Ook ouders, begeleiders en trainers zijn van harte uitgenodigd zodat er voldoende begeleiding voor de kinderen is.

Met deze leuke clubactie kunnen jullie ook nog geld verdienen voor VV Nieuwe Niedorp. Voor iedere verkochte kaart ontvangt jouw vereniging namelijk een cashback van € 1,-.

Je kunt per club, per team of individueel per lid bestellen. Let op: Je zit samen met je amateurvereniging in één vak maar binnen dat vak krijg je een rij en stoelnummer toegewezen. Wil je als team/familie/vriendjes bij elkaar zitten, bestel dan je kaarten in één bestelling.

Bestellen kan via de volgende actielink:

Werkwijze
De kaarten kunnen tot en met 12 augustus online besteld worden. Daarna zal AZ de plekken in het stadion indelen en worden de kaarten geprint en in één zending verstuurd naar de amateurvereniging. De kaarten kunnen 25 augustus tussen 17 en 19 uur worden opgehaald aan de Notarisappel 10 in Winkel.

Met vriendelijke groeten,
Bestuur vv Nieuwe Niedorp