sponsorkliksMet SponsorKliks kunt u nu zelf een financiële bijdrage leveren aan vv Nieuwe Niedorp, zonder dat het u een cent extra kost!

Reserveer een restaurant online via Dinnersite.nl of bestel online een pizza via o.a. Thuisbezorgd en jouw sponsordoel ontvangt geld in de clubkas.
Via de categorieën boven in het menu kunt u tevens bij diverse webwinkels bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar jouw vv Nieuwe Niedorp. En nogmaals, het kost u niets extra!

Wilt u jouw sponsordoel ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat u voortaan uw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van uw club. Voor u een kleine moeite, voor vv Nieuwe Niedorp directe inkomsten. Stelt u zich eens voor wanneer alle leden dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die jouw sponsordoel een warm hart toedragen.

Hoe werkt het?

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van vv Nieuwe Niedorp. Of u nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of u gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, u betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert jouw sponsordoel hier direct van!

Onderandere doen de volgende onlinewinkels mee:

• Coolblue
  • Thuisbezorgd.nl
  • Bol.com
  • Booking.com
  • Wehkamp
  • Zalando
  • Expedia
  • HEMA
  • Sneltoner.nl

Klik hier om de SponsorKliks website te openen.