Beste ouders en jeugdleden,

Het bestuur, Stichting Nierruper Jeugd Vooruit, de verkoper van trainingspakken en de sponsor Autoschade Koelewijn zijn met elkaar om tafel gaan zitten. We hebben een prima deal kunnen sluiten. Iedereen legt een beetje geld in, zodat we voor ieder jeugdlid een trainingspak aan kunnen bieden tegen een zeer hoge korting.

Als Voetbalvereniging Nieuwe Niedorp willen we uniformiteit uitstralen. Volgens de regels dragen de teams dezelfde shirts en voetbalsokken. Maar hoe gaaf is het als iedereen ook hetzelfde trainingspak draagt?! Zijn op we bezoek bij de tegenpartij? Dan is het duidelijk, daar komt vv Nieuwe Niedorp aan.

Vanaf nu is het mogelijk om voor onze jeugdleden tegen een gereduceerd tarief een trainingspak van VVN te bestellen. Het (junior) trainingspak kost normaal 49,99 euro en kan nu tegen een eenmalige prijs van 25,99 euro worden besteld via het bestelformulier van de club.

Download hier het bestelformulier

Uiteraard is het ook mogelijk om het pak van je naam te voorzien en of extra logo’s? Dit kan dan tegen een meerprijs.

Meer informatie vind je op het bestelformulier

De pakken kunnen tot eind september worden besteld. De eerste bestellingen zullen tijdens het startevent worden uitgedeeld.

De club kijkt er erg naar uit om onze jeugd in nieuwe pakken te zien lopen.

Met vriendelijke groet,

vv Nieuwe Niedorp