Het begon allemaal met een grote fantasie van de begeleiders…

Met de mannen naar een internationaal toernooi , Engeland, Duitsland, België…. Uiteindelijk werd het Zwolle.

Ouders en de mannen waren gelijk enthousiast en in februari werd het uitje geboekt.

Na maanden wachten was het afgelopen vrijdag eindelijk zover.

Omdat het afgelopen dagen zo verschrikkelijk warm was snel nog even andere shirts geregeld en omdat begeleider Peter zoveel doet voor onze club en team, hadden we als verrassing zijn logo op het shirt laten zetten door Jorg reclame. En als we dan toch bezig zijn kon Jorg ook nog een sticker drukken voor op de zijkant de spelersbus.
(Klik op de foto voor een vergroting)

Spelersbus

Wat een prachtige verrassing voor Peter en de mannen.

Na een mooie rit kwamen we aan in Echten waar we twee huisje tot onze beschikking hadden,

kids verdelen snel eten en snel naar het zwembad.

Op tijd te bed want er moest gepresteerd worden zaterdag,

Wekkertje gezet en om 7:30 zaten alle mannen aan de ontbijttafel klaar voor de dag.

De eerste wedstrijd was om 9:40 tegen de  Duitse  club FC Gievenbeck.

De mannen gingen zenuwachtig het veld op maar lieten zich zeker niet onder sneeuwen.

Helaas door een eigen doelpunt verloren de mannen met 1-0.

Redelijk positief  was het daarna de beurt aan het fanatieke R.J. Wavre, de mannen waren erg onder de indruk van de zeer fanatieke begeleider die in het frans te keer ging langs de kant.

Helaas waren deze jongens echt te sterk voor ons….. gevochten als leeuwen verloren de mannen deze wedstrijd maar met 0-4.

Totaal overdonderd begonnen de mannen tegen het Nederlandse team BVCB,  deze spelen in de competitie eerste klasse dus de mannen wisten al dat dit een lastige wedstrijd zou worden.

Helaas maar zeker terecht verloren de mannen ook deze wedstrijd met 4-0
foto 1 3

Tussendoor was er nog een penalty bokaal.

Die Kick Klaver wat een man !!!! 4 van de 5 gewoon hebben he !!!

wat een feest de sfeer zat er weer goed in !!!   foto 1 4                 foto 1 5

Terug naar Echten … de mannen lekker zwemmen de begeleiders alvast de bbq aangezet en nadat de mannen doodop terug kwamen heerlijk genoten van de bbq die verzorgt was door slagerij van ’t Wuiver.

BBQ foto 1 6

Hierna konden de mannen rechtstreeks naar hun bedje … het was algauw stil in beide huisjes.

De volgende ochtend was het alweer vroeg dag 6:45 ging het wekkertje,

en om 8:30 stond de eerste wedstrijd op het programma tegen de gastheer Be Quick U11-1

Ondanks dappere weerstand van de mannen verloren ze ook deze met 1-4.

Daarna de belgische club eendracht Mechelen aan de buurt.

Al gauw stond het 1-0 voor de mannen het dak ging eraf !!!!

En doorpakken , de mannen wonnen met 3-0 wat een feest !!!!!

Nou de laatste nog …… om gisteren een beetje goed te maken wilden de mannen de laatste wedstrijd natuurlijk ook winnen.

Ook tegen onze gastheer maar dan de Jo11-03,

Na een spannend potje werd dat gelukkig 2-1.

Wat een mooie afsluiter van een FANTASTISCH weekend, de mannen werden deze dag tweede in de poule!!
foto 1 7

foto 1 8

De mannen maar zeker ook de begeleiding hebben genoten van een geweldige afsluiting van een mooi seizoen.

Lieve Mannen bedankt voor een prachtig weekend we hebben van jullie genoten !!!!!

Kusje de begeleiders

De ouders hebben allemaal toestemming gegeven om dit artikel en de foto’s  te plaatsen.

Het verslag is geschreven door Karlijn Dhondt.