Damens en Heren,

Wij hebben jullie hulp hard nodig. Willen jullie jezelf aanmelden via de link!
En stem 2x op de Stichting Nierupper Jeugd Vooruit en 2x op de vv Nieuwe Niedorp.

De jaarlijkse Rabobank fiets actie is vervangen door de Rabobank Clubkas Campagne. Met deze actie kunnen wij als vv Nieuwe Niedorp via jullie stemmen geld verdienen.

Wat moet je hiervoor doen:

Vóór april lid worden van de Rabobank Kop van Noord-Holland. Dit is in een paar simpele stappen geregeld, is gratis en zitten verder geen consequenties aan vast. U kunt lid worden als u klant bent bij Rabobank Kop van Noord-Holland en minimaal één dienst afneemt. Alle gezinsleden met een bankrekening bij de Rabobank Kop van Noord-Holland kunnen dus apart lid worden. Je kunt zien of je al lid bent via Rabobank Internetbankieren, onder ‘Mijn gegevens’. En, aan het ontvangen van het ledenmagazine “Dichterbij”. Mocht je nog geen lid zijn, doe dit dan vóór april via de website van de Rabobank. Klik hier om je aan te melden.

Tussen 8 en 28 mei op ons stemmen! Wanneer je lid bent geworden ontvang je begin mei meer informatie over de actie. Tijdens de stemperiode (van 8 t/m 28 mei 2018) brengen leden van de Rabobank Kop van Noord-Holland hun stem uit op hun favoriete vereniging of stichting. Elk lid mag vijf keer stemmen, met een maximum van twee per vereniging of stichting. Aan iedere stem zal ongeveer € 10 aan waarde voor de vereniging of stichting worden toegekend. De Rabobank zal met deze actie totaal € 200.000 verdelen over de verenigingen en stichtingen.

Voor jullie een kleine moeite met hopelijk een fantastisch resultaat voor de vv Nieuwe Niedorp en Stichting Nierupper Jeugd Vooruit

We hopen op jullie medewerking, alvast enorm bedankt!

Namens de vv Nieuwe Niedorp en Stichting Nierupper Jeugd Vooruit.

rabobank clubkas logo SNJV