De Rabobank ClubKas Campagne is begonnen! De ClubKas Campagne komt in plaats van de RaboFietsSponsorTocht.

Rabobank Kop van Noord-Holland ondersteunt veel verenigingen en stichtingen in haar omgeving. Dit doet de Rabobank door middel van de ClubKas Campagne. Dit is dé manier voor de verenigingen om sponsorgeld van de Rabobank te krijgen.

Hoe werkt het
Ieder lid van de Rabobank krijgt inspraak in de verdeling van een gedeelte van de winst van de bank. De Rabobank stelt hiervoor € 200.000,- beschikbaar. Dit bedrag mogen de leden van de bank verdelen over de verenigingen en stichtingen die meedoen. Dit doen zij door stemmen uit te brengen op de clubs die zij een warm hart toedragen. Hoe meer stemmen, des te hoger de bijdrage voor de vereniging of stichting!

Stemmen
Doet uw vereniging of stichting mee aan de ClubKas Campagne? Stem dan op uw favoriete vereniging of stichting. De stemperiode is van 8 t/m 28 mei 2018. Elk lid mag vijf keer stemmen, met een maximum van twee per vereniging of stichting. De leden ontvangen aan het begin van de stemperiode meer informatie hierover.

Lid zijn
Belangrijk om te weten! U bent niet automatisch lid als u klant bent bij Rabobank. Controleren of u lid bent? Dit kunt u eenvoudig doen via de Rabo Bankieren App. Zie ‘Zelf regelen’, ‘Profiel’, ‘Mijn Contactgegevens’.
Of via Rabo Internetbankieren. Bij ‘uw gegevens’ staat in de laatste tabel van ‘persoonlijke gegevens’ of u lid bent van de Rabobank of niet.
Ontvangt u het ledenmagazine Dichterbij? Dan bent u lid.

Lid worden
Klik hier om lid te worden. Lid worden is gratis. Heeft u zich aangemeld als lid? Dan ontvangt een bevestigingsbrief per post. Het aanvragen van het lidmaatschap kan even duren. Meld u zich daarom NU aan, zodat u er zeker van bent dat u mee kunt stemmen op uw favoriete vereniging of stichting!

rabobank clubkas