vv Nieuwe Niedorp steunt ook dit jaar weer de Handbal in zijn kleding ophaal actie.
Hierbij willen wij jullie informeren over de kleding ophaalactie van de Handbal.

Als voetbalvereniging delen wij het sportcomplex met de handbal.
Wij zouden het zeer op prijs stellen als onze leden met deze actie van de handbal mee willen doen.

Het is weer zo ver…….. J: Zomerkleren uit de kast, zolder opruimen? HV Niedorp haalt graag zoveel mogelijk kleding etc. bij u op.
Wij gaan dit bij jullie ophalen op zaterdag 4 november 2017, tussen 10.00 en ca. 12.00u.

Willen jullie allemaal zoveel mogelijk buren, vrienden, familie, kennissen, etc. vragen om gebruikte kleding voor jullie te verzamelen? Dit kun je doen door te vragen; persoonlijk, telefonisch, email, facebook, Whatsapp, etc., etc.

Het gebied waar HV Niedorp gaat ophalen is alle straten binnen de Langereis, A.C. de Graafweg, het kanaal, de gehele bebouwde kom van Nieuwe Niedorp en de Ooievaarsweg.
Wil je de HV Niedorp steunen, maar woon je buiten ons ophaal gebied, laat het dan even weten.

Jullie kunnen dichte zakken met kleding etc. op zaterdag 4 november 2017 vanaf 9.30u aan de weg zetten.
Wat mag er allemaal in de zakken? Kleding, schoenen, alle goederen van textiel (gordijnen, pluche knuffels, etc.), liefst een beetje schoon.

kledingophaalactieDeze actie is opgezet door Rotary Wieringerland (en komt voort uit de Stichting De Zak van Max), met als doel de sportverenigingen die de kleding etc.
Ophalen Financieel te steunen. De HV Niedorp ontvangt voor elke kilo textiel € 0.35!!!!
De Rotary werkt 100% vrijwillig en zorgt er voor dat de kleding etc. gesorteerd wordt en dan verdeeld wordt onder vluchtelingen en aan mensen in andere gebieden in de wereld, waar deze kleding etc. broodnodig is.

We begrijpen dat iedereen op volle kracht kleding etc. aan het verzamelen is. Als jullie nu denken waar moet ik al die zakken nog bijna 4 weken opslaan? Dan geven we iedereen de gelegenheid om jullie verzameling alvast langs te brengen bij ons aan huis (dorpsstraat 132, 1733AR Nieuwe Niedorp).

Mochten jullie op 4 november niet thuis zijn, dan kun je ook daarvoor de verzamelde kleding bij een ander lid van HV Niedorp, die in onze ophaalwijk woont, brengen.

We hopen dat dit de opbrengst nóg meer kan verhogen!

We rekenen op jullie medewerking, het is dóór én vóór de héle HV Niedorp!!! logo vv hv

Alvast hartelijk bedankt, namens HV Niedorp.

Martin Ruiter (0655 165904)
HVNiedorp - EC

Met vriendelijke groet,