Niedorpsport

Sporters en vrijwilligers uit voormalig gemeente Niedorp maken kans om deze award te winnen.

De Niedorper Sportavond zal plaatsvinden op zaterdag 4 november 2017 in de Vriendschap in ‘t Veld.

De aanvang van de uitreiking is 20:30 uur.

De verschillende sportclubs hebben de genomineerden voor 1 september 2017 voordragen en deze worden in verschillende media voorgesteld.

Na 1 september 2017 kan iedereen een stem uitbrengen op de door de sportclubs genomineerde sporters en vrijwilligers.

De stem van het publiek, de stem van de clubbestuurders en de stem van een professionele jury beslissen welke sporter(s) en vrijwilliger(s) naar huis gaan met de Sport Award 2017.

De jury van Sport Award 2017 bestaat uit: Anne Kemeling, Michiel Snik en Oscar Minjon.

vv Nieuwe Niedorp heeft als ploeg genomineerd:

De jeugdtrainers.
2017Sportploeg
Deze groep bestaat uit de volgende trainers:

Thom Spaansen, Djamel Groes, Daan Blokker, Thijs Weststrate, Adrik Abramiam, Thijmen Vriend en Fabiënne Rood.

Deze trainers staan iedere week klaar om de jeugd te trainen.

Als vrijwilliger van het jaar hebben wij, vv Nieuwe Niedorp, John Kamps genomineerd.

2017sportvrijwilligerJohnKamps

John is genomineerd om zijn jarenlange inzet als begeleider, trainer, en de laatste jaren ook actief in onze onderhoudsploeg. Hij is zeer gedreven om ons sportpark er tip top uit te laten zien. Ook de materialen zoals ballen, doelen en ballenkarren moeten piek fijn voor elkaar zijn. Als trainer is hij  afgelopen jaar ingesprongen om onze JO19-2 uit de brand te helpen, hun motivatie was zeer gedaald en John heeft deze weer op kunnen krikken.

Stem op deze kanjers!!

Klik hier om je stem uit te brengen