Heb jij creatieve ideeën om bedrijven te interesseren voor vv Nieuwe Niedorp?

Dan zoeken wij jou voor de Sponsorcommissie, want met ingang van het nieuwe seizoen komt er een plek vrij.
De sponsorcommissie heeft een belangrijke taak binnen de vereniging. Zij zorgt er o.a. voor dat bedrijven geïnteresseerd zijn om onze club te sponsoren door bijvoorbeeld shirt of bordsponsering. Zonder sponsorinkomsten zou de vereniging veel minder voor haar leden kunnen doen dan nu het geval is.

Als lid van de Sponsorcommissie ben je de verbindende schakel tussen de verschillende nieuwe en/of bestaande sponsoren van vv Nieuwe Niedorp en samen met nog twee enthousiaste leden bedenk je allerlei commerciële activiteiten, zoals bijv. een spaaractie bij de Jumbo, speculaasactie of Jantje Beton om de kas te spekken.

Dankzij deze aanvullende inkomsten kunnen we de contributie betaalbaar houden en onze doelstellingen op zowel sportief als sociaal gebied realiseren.

Vind je het leuk onze vereniging bij bedrijven onder de aandacht te brengen of heb je creatieve ideeën over acties om bedrijven te interesseren voor vv Nieuwe Niedorp? Dan zijn we uiteraard erg benieuwd naar jouw ideeën en maken we graag een afspraak!

De Sponsorcommissie komt gemiddeld 1 keer per 6 weken bij elkaar om de voortgang te bespreken en de werkzaamheden met elkaar te verdelen. Je kunt je bij onderstaande commissieleden direct opgeven maar natuurlijk kun je ook eerst meer informatie opvragen.

We zien je reactie graag tegemoet!

Richard Scholte, 06-18091760

Marieke Jonker, 06-46445784