Vijwilligers gezocht

Voetbalvereniging Nieuwe Niedorp is op zoek naar diverse vrijwilligers

Grensrechter

Het 1ste is op zoek naar een vaste grensrechter. Dit mag ook een duo vrijwilligers zijn.

Loten verkopers

Omdat de lotenverkopers, bij de thuiswedstrijden van het eerste, ermee gestopt zijn, zoeken we nog mensen die dit willen doen. Het gaat om ongeveer 12 maal per jaar.

Onderhoudsploeg

De onderhoudsploeg zoekt mensen die diverse werkzaamheden voor de vereniging zouden willen doen. Het gaat o.a. om het onderhoud van de velden, lijnen trekken en wat er verder nog te doen is. Het is in principe elke week, maar mocht u dit te veel vinden dan kunt u natuurlijk ook om de week of eens in de maand u diensten verlenen.

Mocht bij bovenstaande activiteiten willen helpen wend u zich dan tot het bestuur.

Maatschappelijke stage

Mocht je maatschappelijke stage willen lopen bij vv Nieuwe Niedorp dan kan je je opgeven bij Jeroen de Wolf mail: voorzitter@vvnieuweniedorp.nl